GTA SAN ANDREAS ONLINE - SA-MP 0.2.2 R2 ClientNOT:Bu yama GTA SAN ANDREAS rip dede sorunsuzca çalışabilir.Lütfen tüm adımları uygulamadan bu olmadı çalışmıyor diye mesajlar göndermeyiniz ayrıca herhangibir sorunuz olursa bu başlık altından mesaj atın ben cevaplamaya çalışırım
Arkadaşlar yıllardır tutkunu olduğumuz GTA ve PC lerde en son boy gösteren oyunu GTA SAN ANDREAS'ı artık online oynayabiliceksiniz.

GTA IV ün çıkmadan önce gelen haberlerinde Rockstar Games in GTA IV 'e çok geniş bir multiplayer modu ekleyeceği herkesi sevindirmişti(tabi 6-7 ay s0na PC ye çıkmayacağı sadece XB0X 36o VE PS3 için piyasaya sürüleceği kesinlik kazanınca sevinçlerimiz kursağımızda kaldı

bunu duyan GTA cılar GTA San Andreas ,Vice City ve ve GTA 3 e MultiPlayer modlar yapmaya başladılar Vice City ve GTA 3 ün modları pek tutmasada San Andreas ın SA-MP Online modu birçok oyuncunun hoşuna gitti ve oynandı halada oynanmakta...Bende sizin için SA-MP'ın son Clienti olan 0.2.2 R2'yi kurulumundan tutunda kullanılıp oynanmasına kadar yardımcı olacak resimli anlatım hazırladım.Umarım Yardımcı olmuşumdur...
Öncelikle aşağıdaki linkten SA-MP 0.2.2 R2 Client'i indirin.Sonra SA-MP 0.2.2 R2 Client'i arşivden çıkarıp resimli anlatımdaki adımları izleyerek kurun. ;)
SA-MP 0.2x u1 Client
Son Sürüm:Linkleri Görebilmek İçin
ÜYE OL veya
Giriş Yaprar şifresi: Linkleri Görebilmek İçin
ÜYE OL veya
Giriş Yapwww.mert2407.com
veya Linkleri Görebilmek İçin
ÜYE OL veya
Giriş Yapwww.dizitakip.net
Resimli anlatım:

"Favorites" Listem Türkiyede Bulunan Sunucuların DosyasıLinkleri Görebilmek İçin
ÜYE OL veya
Giriş Yap("C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas" yada GTA San Andreas ın kurulu olduğu dizin içine atın.Sona SA-MP açıp "File" > "Import Favorites List" e tıklayın "FATAL1TY.fav" dosyasını seçip "AÇ" sonada "OK" ye tıklayın.
Tüm adımları uygulayıp açamıyanlar için not :<<>>:[ikaz]
Bakın arkadaşlar herkese söylüyorum eğer bu Gta sa-mp de bir sorununuz warsa önce Linkleri Görebilmek İçin ÜYE OL veya Giriş Yapyeni sürümü indirin
sonra benim ana konuda anlattığım şeyleri tamı tamına uygulayın işlemler sırasında yükledikten sonra pencere çıkmazsa başlattan sa-mp nin simgesine tıklıyarak girin sonra benim fatality dosyamı sa-mp ye ekleyin sonra istediğiniz serverin ipsini favorite'nize ekliyebilirsiniz ..
Buyrun çalışan birkaç ip adresi >>
94.102.5.162:7777
195.20.108.91:8080
...
Tüm bunları uyguladıktan sonra eğer hayla çalışmıyorsa hatayı kendinizde veya pcnizde aramalısınız ayrıca virüs programı da önemli eğer singleplayer modundan oynanıyorsa ama mp açılmıyorsa antivirüstendir ( tüm adımları uyguladıktan sonra ) .
Etkiliyen antivirüsler>>
Kaspersky
Avast
Nod32
Symantec
..ve aklıma şuan gelmiyen birkaç antivirüs programı.tüm adımları uyguladıysanız ve antivirüs yüzünden açılmadığını düşünüyorsanız antivirüsünüzü silip tekrar girmeyi deneyin kpatmaya çalışmayın kapatsanızda birşey farketmiyecektir 
Umarım yardımcı olabilmişimdir 
[/ikaz]
Herşey bu kadar şimdi oyun zamanı 
HEPİNİZE İYİ OYUNLAR.OYUNDAKİ NİCKİM ''[MX]Un1T_Cpt ''GENELLİKLE Mertle beraber genellikle Türkiye SA-MP sunucusunda takılıyoruz....
oyuna başlamadan önce nickiniz başına [MX] tagını yazınız ki bizim çeteden olduğunuzu anla(sınlar)yalım!!
Emeğe saygı +rep lütfen